Llibre Tecnocampus

llibre tecnocampus

Què s’ha de fer per posicionar LLibre Tecnocampus a Google?

Posicionar LLibre Tecnocampus a Google hauria de fer-se en 10 minuts, però sempre tenim problemes.

Com ho farem? Aquí us en fem 5 cèntims.

Bona estratègia de paraules clau: Llibre Tecnocampus.

Estructurar bé el contingut. Tot el contingut ha de tenir sentit i ser rellevant, seguint la tònica de la nostra web i d’acord amb les paraules clau. 

La informació ha d’estar ben estructurada, LES CAPÇALERES SÓN IMPORTANTS, però no cal abusar-ne. Hem d’estructurar en forma d’arbre, perquè el contingut sigui entendedor.   I sobretot,  el contingut duplicat   a Google li fa al·lèrgia.  Continua llegint «Llibre Tecnocampus»

LLIBRE TECNOCAMPUS

EL LLIBRE MÉS QÜESTIONAT:  “La tinta de mis ojos” d’Aitana Ocaña.

Des de Llibre Tecnocampus informem que La ex-concursant del programa musical Operación Triunfo (OT), Aitana Ocaña,  està sent qüestionada recentement per determinats comportaments i actituds. Aquestes fan pensar als seus seguidors, tant a les xarxes com a l’ambient, en el nostre cas al Tecnocampus. És a dir,  que s’està deixant vendre i no està sent autentica amb el que ella creu.

Primer de tot, cal saber que el 18 d’Octubre es va publicar el llibre “La tinta de mis ojos”, (que no tenim al Tecnocampus). Un llibre amb il·lustracions realitzades per ella on es reflecteixen pensaments i perspectives tal i com ella les va viure. Apart de la il·lusió que va crear entre els seus fans també va portar molt del que parlar.

Categoritzen aquest llibre com una pura bomba comercial que trata de aprovecharse de la estela fanática”.

 SeguidamentTwitter va ser una revolució de crítiques i tweets en contra del treball realitzat per l’artista. Va ser una barreja de tweets dient que hi havien dibuixos plagiats. Sumant que, es deia que els poemes no van ser escrits per ella o que, no tenien gaire sentit. A més a més, ella mateixa va aclarar el tema del llibre dient que va ser ajudada per una escritora que li feia de coach. 

Problemes.

Tot això va fer pensar als seus seguidors que va ser una manera de vendre i explotar el seu nom com a artista. I així, donant a entendre que el que de veritat l’interessava era ser més reconeguda.

Per tant,  va donar pas a crear moltes crítiques per ser massa comercial i poc representatiu. Cal destacar hi ha hagut comentaris que  s’han sentit als voltants del Tecnocampus que afirman aquestes declaracions.

En conclusió, crec que no es té suficient informació per opinar sobre aquest tema però nosaltres, els estudiant del Tecnocampus, estarem encantats de tenir aquest llibre disponible . Tot això per poder disfrutar i tenir una visió i crear una opinió, bona segurament. A la biblioteca del Tecnocampus.