LLIBRE TECNOCAMPUS 19/11

LLIBRE DEL MOMENT

Tecnocampus dinamitza nova trobada d’innovadors

Dins d’un projecte impulsat per la Generalitat de Catalunya, el passat 19 de Novembre es va dur a terme a l’espai Simon 100. En altres paraules,  una dinàmica per a poder definir les competències d’innovació dins de l’Administració Pública.  Per exemple, dinamitzada per Tecnocampus Mataró, es van simular un procés de captació, capacitació i retenció. A més, englobat dins de la temàtica “gestió i promoció del talent intern”. De la mateixa manera, una vintena de participants,  representants de diferents departaments de la Generalitat de Catalunya, van ajudar a fer-ho possible. Per exemple, a categoritzar i determinar aquestes competències transversals que qualsevol perfil innovador ha de tenir.

Llibre Tecnocampus
Llibre Tecnocampus espai simon 100

Emmarcat dins de la recerca per elaborar en format llibre el Diccionari de competències d’innovació. Després d’això, aquest projecte s’està desenvolupant en col·laboració de diversos agents. Per exemple, Innogent, de la Secretaria d’Administració i Funció Pública del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública. També,  l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, amb el suport tècnic de Tecnocampus Mataró El Tecnocampus com a responsable de la confecció d’aquest llibre / diccionari ha començat aquest octubre amb una primera fase. De la mateixa manera,  es complementarà amb diferents fonts i tècniques al llarg d’un procés seqüencial. El procés continuarà durant tot el darrer trimestre de l’any  i continuarà fins inicis del 2019. Si en vols saber més et deixem el blog de gencat on s’explica l’evolució de projecte!

LLIBRE TECNOCAMPUS AL TWITTER:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *