LLIBRE TECNOCAMPUS

LLibre Tecnocampus: “On comprar o vendre llibres de segona mà.”

Vivim en un moment on el  món digital ha sobrepassat al món tradicional. Amb això estem dient que, en  diferents aspectes de la nostra vida, hem evolucionat a mida que evolucionava la tecnologia.

 

Concretament, des del Tecnocampus, parlarem com ha afectat al mon del llibre.   Podem trobar fàcilment llibres que estiguin en format digital, és a dir, que podem buscar-los a Internet i descarregar-los. Hi ha alguns que son de pagament i altres gratuïts. Per més informació podeu visitar la web del Tecnocampus. S’ha de tenir en compte que, hi ha persones que creuen que la lectura ha de ser en format paper, dit d’una altra manera, un llibre físic. Cal destacar, Tecnocampus té un servei de biblioteca on podem trobar qualsevol llibre depenent de la temàtica.

Per aquells interessats en comprar o vendre algun llibre de segona mà, cal avisar que Tecnocampus no gosa d’aquesta opció. Però, sí que us recomanarem alguns llocs en particular on podem realitzar aquesta acció.

LLIBRE VIU

Des de Tecnocampus, recomenaem: LLIBRE VIU Una web que pretén donar una nova vida als llibres, facilitant l’intercanvi gratuït amb aquelles persones que ho desitgin i que n’aportin algun que ja no els faci falta.

Nosaltres,  la recomanem ja que, actua per una bona causa com és l’amor a la literatura i al món del llibre físic i esta involucrada a la protecció del medi ambient i l’ecologia pel que fa al reciclatge, en concret del llibre, cosa que al Tecnocampus recolzem amb molta força.

En conclusió, esperem haver ajudat a tots els interessats amb el món del llibre. Aquells estudiants del Tecnocampus com persones que estiguin a casa pensant que fer amb qualsevol llibre que no utilitzi.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *