LLIBRE TECNOCAMPUS : 17/11

El Tecnocampus acull la sisena edició del Weekend Challenge

Llibre Tecnocampus

Tenocampus. Els passats 17 i 18 de Novembre va tenir lloc al Tecnocampus l’última edició del Weekend Challenge . Això, Es tracta d’un  cap de setmana que fomenta la innovació i l’emprenedoria entre els estudiants del Tecnocampus .

“Mr.Bin” el projecte guanyador

El projecte guanyador d’aquest any ha estat “Mr.Bin”. Per exemple, aquest és un cubell d’escombraries intel·ligent que fomenta el reciclatge a través de la gamificació. Per exemple, els ideadors d’aquest projecte son Carla Anglada, Dana Bargallo, Tatiana Jaramillo, Judit Casado i Andrea Tena. Ells, van ser escollits per un jurat professional composat per emprenedors del parc empresarial del Tecnocampus. En altres paraules,  professors  i membres de l’àrea d’empresa i emprenedoria.

La metodologia Learn Start Up

Les jornades estan mentoritzades per Néstor Guerra de la consultora Nestor&Co.

Després d’això, s’ha utilitzat la metodologia Learn Start Up. Per lo tant, aquesta metodologia és una forma de llençar al mercat productes i a partir del coneixement i la interacció amb el client, com ens expliquen a la secció de notícies del Tecnocampus.

Els premis

De la mateixa manera, els primers classificats han tingut el plaer d’aconseguir l’experiència de seguir desenvolupant els seus projectes. Per exemple, a la preincubadora  de la universitat. La preincubadora és un espai on rebràn ajuda per seguir endavant amb les seves idees més innovadores.

Com participar en programes emprenedors?

De la mateixa manera, si voleu assabentar-vos de més programes com el Weekend Challenge, no dubteu en consultar els programes d’emprenedoria . A més, de ben segur que en trobareu algun per a vosaltres!

A més, no oblideu de revisar la nostra secció de curiositats. Per sobre de tot, aquí trobareu notícies sobre el món de la literatura a la categoria de Sabies què.

Com a conclusió, A continuació, els trending topics a Twitter sobre el tema:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *