LLIBRE TECNOCAMPUS 11/12

Llibre del moment:

Els UPFEmprèn finalitzen amb una menció i una posició finalista en la categoria idea  pels estudiants del TecnoCampus. Descobreix el nou llibre Tecnocampus sobre aquest esdeveniment emprenedor!

Quan?

Per exemple, el passat 11 de Desembre es va dur a terme el concurs de la UPF. En altres paraules,  que premia a les millors idees de negoci o empreses startups ja constituïdes.

En aquesta edició, després de la victòria l’any passat de l’estudiant de llibre Tecnocampus Miquel Gimenez amb Thumblock, Mariam Ayadi i Nil Madri van quedar finalistes de la modalitat idea amb WiPass: un dispositiu tecnològic que facilita la connectivitat amb xarxes wifi sense contrasenya!

La menció especial va ser per a Fly me to the moon Project, un projecte nascut després del Weekend Challenge, que busca noves formes de fer les cerimònies una vegada algú es mort. La seva proposta i gran idea original que els va portar a guanyar al llibre Tecnocampus va ser l’enviament de cendres a l’espai.

Més informació

Altres estudiants de la Universitat Pompeu Fabra es van endur els premis a millor negoci, pel que Tecnocampus no em va rebre de més. La millor idea va ser per a Move-U la qual pretén agilitzar i fer més sostenible la mobilitat. Tant en bus com altres medis, incloent trajectes molt habituals pels estudiants de Tecnocampus. A més, ajudant a optimitzar els horaris d’aquests.

Pel que fa a Rafael Blanc, va guanyar amb la seva empresa VASQUIAT.com, una plataforma de compra de novetats de moda de luxe a preus reduïts, abans que arribin les rebaixes.

En conclusió, fins aquí les darreres novetats de Llibre Tecnocampus! Us deixem els tweets més destacats:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *